AGENDA SZKOLENIA HITZE
Dzień 1:
Godzina 8:30 – 8:50 – Powitanie uczestników, rejestracja, zapoznanie z zasadami BHP, wydanie koszulek i kasków.
Godzina 8:50 – 9:00 – Przejście na salę szkoleniową.
Godzina 9:00 – 10:00 – Zapoznanie się gości z salą szkoleniową i produktami
Godzina 10:00 – 11:00 – Sesja 1
- Wprowadzenie. Historia STALKO i podstawowe informacje dotyczące firmy
- Geneza i powstanie marki HITZE
- Od koncepcji do produkcji kominka + jego certyfikacja i wprowadzenie na rynek
- Dlaczego HITZE (argumenty sprzedażowe)
- Oferta
- Drewno/Gaz/Bio
- Wkłady/Piece/Ogrzewacze
- Dom/Ogród
Godzina 11:00 – 11.30 – Przerwa kawowa
Godzina 11:30 – 13.00 – Prezentacja firmy
Godzina 13:00 – 13.45 – Przerwa obiadowa
Godzina 13:45 – 15.00 – Sesja 2
- Część indywidualnie dopasowana do zamówienia uczestników
Godzina 15:00 – 16.00 – Wizyta w laboratorium
- Palenie w kominku
Godzina 16:00 – 19:00 – Czas wolny
Godzina 19:00 – 00.00 – Kolacja w restauracji KARO
Dzień 2:
Godzina 9:00 – 9:15 – Powitanie uczestników na Sorterze i przejście na salę szkoleniową
Godzina 9:15 – 12:00 – Sesja 1
- Część indywidualnie dopasowana do zamówienia uczestników
Godzina 12:00 – 12:30 – Przerwa kawowa
Godzina 12:30 – 14:30 – Zajęcia praktyczne
Godzina 14:30 – 15.15 – Przerwa obiadowa
Godzina 15:15 – 16:00 – Zakończenie szkolenia. Wypełnienie ankiety. Rozdanie dyplomów, upominków i materiałów szkoleniowych. Pożegnanie